30 اردیبهشت 1394 - 9:55 شناسه خبر: 2840 نسخه چاپی

کیفیت نان سنگک بیشتر شده است

کیفیت نان سنگک بیشتر شده است
مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان در فروردین ماه سال 94 را مورد بررسی قرار داد.به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، مرکز پژوهش ها ...

مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان در فروردین ماه سال 94 را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان در فروردین ماه سال 94 را مورد بررسی قرار داد. طبق بررسی این مرکز، از مناطق 14 گانه، کیفیت نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون در این ماه نمره خوب را کسب کرده است.

به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق، ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهشهای غلات می فرستند.

براساس این ارزیابی، کیفیت نان ها بربری، تافتون و لواش در یک سال گذشته، فرقی نکرده و تنها سنگک است که دامنه میانگین درصد نمره کیفیتش به مقداری بالا رفته است.

 

*میانگین درصد نمره کیفیت انواع نان در سراسر کشور در فروردین و اسفند 1393 و فروردین 1394

ردیف

نوع نان

دامنه میانگین درصد نمره کیفیت

فروردین 93

اسفند 93

فروردین 94

1

سنگک

80تا 85

85 تا 90

85 تا 90

2

بربری

80تا 85

80تا 85

80تا 85

3

تافتون

80تا 85

80تا 85

80تا 85

1

لواش

80تا 85

80تا 85

80تا 85

جمع کل/ میانگین

81.9

82.6

83.9

 

منبع: صدای اقتصاد