30 اردیبهشت 1394 - 9:55
شناسه خبر: 2840
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
کیفیت نان سنگک بیشتر شده است
مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان در فروردین ماه سال 94 را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان در فروردین ماه سال 94 را مورد بررسی قرار داد. طبق بررسی این مرکز، از مناطق 14 گانه، کیفیت نان های سنگک، بربری، لواش و تافتون در این ماه نمره خوب را کسب کرده است.
به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق، ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و مطابق با استاندارد 2628 ویژگی ها و روش های آزمون نان های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش های غلات نمره کیفیت نمونه های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهشهای غلات می فرستند.
براساس این ارزیابی، کیفیت نان ها بربری، تافتون و لواش در یک سال گذشته، فرقی نکرده و تنها سنگک است که دامنه میانگین درصد نمره کیفیتش به مقداری بالا رفته است.
*میانگین درصد نمره کیفیت انواع نان در سراسر کشور در فروردین و اسفند 1393 و فروردین 1394
ردیف | نوع نان | دامنه میانگین درصد نمره کیفیت | ||
فروردین 93 | اسفند 93 | فروردین 94 | ||
1 | سنگک | 80تا 85 | 85 تا 90 | 85 تا 90 |
2 | بربری | 80تا 85 | 80تا 85 | 80تا 85 |
3 | تافتون | 80تا 85 | 80تا 85 | 80تا 85 |
1 | لواش | 80تا 85 | 80تا 85 | 80تا 85 |
جمع کل/ میانگین | 81.9 | 82.6 | 83.9 |
منبع: صدای اقتصاد